Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A Vienna hazai pályán megállíthatatlan Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 07.

ImageA Vienna Capitals az utóbbi időben mindenkit legyőzött Bécsben. Az Alba Volán sem volt kivétel kedd este, a hazaiak magabiztosan tartották otthon a pontokat. Mostantól előre kell nézni, hiszen pénteken a Linz otthonában nehéz meccs vár a fiúkra. - Tapogatózó játékkal indult a mérkőzés, az első komolyabb helyzeteket a hazaiak alakították ki: Judex és Gallant tesztelte Szuper reflexeit.

Tovább...
 
Feri bácsi 75 éves Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 06.

ImageA Fehérvár FC egykori sikeredzőjét, tiszteletbeli elnökét, Kovács Ferencet köszöntötték tegnap este a budapesti Karma étteremben 75. születésnapja alkalmából. A futball-legendát nemrég a Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága életműdíjjal tűntette ki, amelyet a Művészetek Palotájában vehetett át a MOB főtitkárától, dr. Kamuti Jenőtől, most pedig egy sokkal „személyesebb” ünneplésen vehetett rész – jubileumi évfordulója kapcsán. A partyn jelen volt a fehérvári klub menedzsmentje, tisztelői, s azok a sztárok, akiket egykor Feri bácsi tanított focizni.

Tovább...
 
Falco KC - Albacomp - holnap! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 06.

ImageA Falco KC-val mérkőzik meg holnap, 19 órától az Albacomp kosárlabda-csapata. Sportolóink legutóbb a Dombóvár ellen léptek pályára, akiket 79-87-re vertek ki. Emlékeztetőül: Planet Leasing Dombóvár KC - Albacomp 79-87 (24-26, 19-23, 17-20, 19-18) Albacomp: Simon 20/3, Hanga 13/3, Radovic 23/6 , Bell 18/6, Morrison 1. Csere: Doyne, Góbi, Keller. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Dombóvár: Lagrange 15, McCullough 15/9, Bódi 11/3, Clark 10, Dill 23/9. Csere: Szőke 2, Deák 3/3, Balogh, Vas. Edző: Bálind József.

 
Nehéz hét előtt a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 06.

ImageAz Erste Bank Liga címvédőjétől kikapni sohasem szégyen, de kissé keserű lehet a szánk íze, hiszen vasárnap este mindenki a csodában reménykedett. Bécsben pontot szerezni sem volna kisebb bravúr.

Tovább...
 
Nem lép pályára Pozsonyban a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 06.

ImageElmarad a január 17-re meghirdetett Slovan-FC Fehérvár focimeccs. A fehérvári klub vezetősége ugyanis úgy döntött, hogy a csapat nem utazik el Pozsonyba, hanem focistái számára erősebb – és szintén külföldi - ellenfelet keres.

 
Interjú Vaszari Virággal Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 03.

ImageVaszari Virág a találkozó egyik legeredményesebb játékosaként hét gólt szerzett a Fehérép Alcoa FKC – Podravka Vegeta mérkőzésen. A 22 éves balszélső – aki fiatal kora ellenére jelenleg a csapat legrégebbi tagja – az első félidőben ötször talált a horvátok kapujába, majd a szünet utáni első két fehérvári gól is az ő nevéhez fűződött. Virággal közvetlenül a meccset követően beszélgettünk.

Tovább...
 
Az új év első bajnoki mérkőzése  ma! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 03.

ImageAz Albacomp sportolói néhány nappal ezelőtt az edzőmérkőzésen 114-82-re megverték a Komárnó csapatát, ma pedig sor kerül a 2009-es év első bajnoki mérkőzésére. A fehérvári kosarasok 18 órakor lépnek pályára a Dombóvár ellen. A jegypénztár már 15 órakor kinyit. A felnőtt jegy ára 1500 Ft, a diákok pedig 100 Ft-ért válthatnak belépőt.

 
Papírforma Villachban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 03.

ImageA Villach hazai pályán félelmetes ellenfele bárkinek a ligában, és ezt újfent igazolták. Az Alba Volán csapata két harmadon át életben tartotta a pontszerzési reményeit, de az utolsó húsz percben felülkerekedtek a "Sasok". - Két emberhátrányt is kivédekezett a találkozó elején a Volán, ám alighogy visszatért Ocskay a büntetőpadról, megszerezték a vezetést a hazaiak: Cavanaugh átadását a rutinos Lanzinger értékesítette. (1-0) A folytatásban is mezőnyfölényben volt a Villach, de Szuper védéseinek köszönhetően nem változott az állás.

Tovább...
 
Velibor Radovicnak kisfia született Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 01.

ImageMegszületett Velibor Radovic kisfia. Az Albacomp kosárlabda csapatának népszerű bedobója, akinek szerződését júliusban hosszabbította meg egy évvel a klub, májusban jelentette be, hogy barátnője gyermeket vár. A csöppséget édesapja már ringathatja is – a kis Theodor Radovic 52 cm-rel és 3,5 kg-mal jött a világra.

 
A Vidi nyerte meg a Sport and Media-kupát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 01.

ImageA három felvonásos, monstre előadás után ismét kijelenthetjük: valamennyi klub irigyelheti a Vidit, hogy ilyen szurkolói vannak – és nem utolsó sorban, hogy ilyen szupertornát rendeznek évről évre. A IX. Duna Takarék-Videoton Baráti Kör Egyesület torna zárónapja is remekül szórakoztatta a nézőket a pazarul feldíszített csarnokban. Biztosak lehetünk benne, aki csak kilátogatott a VOK-ba, megtalálta a maga csemegéjét.

Tovább...
 
Tétmérkőzésekre éhesen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 01.

ImageA Fehérép Alcoa FKC január eleji programja: 2009. január 3. (szombat) 18 óra, Budapest Bank FTC – Fehérép Alcoa FKC, Magyar Kupa mérkőzés; 2009. január 7. (szerda) 18 óra, Fehérép Alcoa FKC – Győri Audi ETO KC, bajnoki mérkőzés; 2009. január 17. (szombat) 18 óra, Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr NK, bajnoki mérkőzés.

 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6975 - 6985 / 7450